top of page
White Minimalist Elegant Handwritten LinkedIn Banner (2).png

DIENSTEN

SOCIAL MEDIA BEHEER

Geen tijd? Of geen idee hoe uw de socialmediakanalen moet beheren? Geen probleem, wij doen dit graag voor u! Zo zorgen wij dat uw bedrijf altijd online is, content geplaatst wordt en er (indien gewenst) online campagnes lopen. Zo zorgt u voor meer naamsbekendheid.

VANAF € 64,99 EXCL. BTW

CURSUS:
SOCIAL MEDIA/ADS

Een cursus hoe u het beste social media kunt inzetten voor uw bedrijf? Geen probleem! Meerdere bedrijven zijn u voor gegaan! Zo geven wij uitleg hoe u meer volgers krijgt en hoe u meer interactie kunt krijgen.  Daarnaast leren wij u ter plaatse hoe u de beste content maakt, zoals foto's, teksten enzovoorts.

PRIJS OP AANVRAAG

SEO OPTIMALISATIE

Wilt u met uw website beter vindbaar worden op Google? Hier kunnen wij u bij helpen! Onze specialist gaat graag voor u aan de slag, wij leggen u graag alles uit en gaan voor het optimale resultaat!

VANAF € 74,99 EXCL. BTW

SOCIAL MEDIA ADVIES

Wilt u graag wat advies en/of hulp omdat u bijvoorbeeld niet goed weet hoe u de doelgroep kan bereiken via social media? Of hoe u een goede post moet maken voor uw socialmediakanalen? Wij helpen u hier graag mee.

VANAF € 79,99 EXCL. BTW

MARKETING/SOCIAL MEDIA WERKZAAMHEDEN

Heeft u een handje tekort in uw bedrijf omtrent de marketing/social media werkzaamheden? Wij staan u graag bij! Wat kunnen wij voor u doen?

OP AANVRAAG

FACEBOOK/GOOGLE ADS

Succesvolle campagne die zowel uw omzet als uw bedrijf een boost geven? Wij verzorgen dit graag voor u, zodat er altijd advertenties van u online staan.

VANAF € 249,99 EXCL. BTW

MARKETING ADVIES

Uw merk, product of dienst beter in de markt zetten? Of heeft u vragen over de online en offline marketing? Wij denken graag met u mee en adviseren u graag.

PRIJS OP AANVRAAG

DRUKWERK ONTWERPEN

Wilt u meer naamsbekendheid, begint u net met uw bedrijf of heeft u drukwerk nodig voor op een beurs? Dan is het uiteraard fijn om over verschillende middelen te beschikken. Wij helpen u graag met het ontwerpen van bijvoorbeeld advertenties, visitekaartjes, flyers en posters. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden, dit bespreken we graag met u!

VANAF € 119,99 EXCL. BTW

PROMO VIDEO

Wilt u een product, evenement of de launch van uw bedrijf/organisatie introduceren door middel van een promo video? Wij organiseren dit graag voor u zodat u een prachtig resultaat heeft.

PRIJS OP AANVRAAG

LOGO ONTWERP

Heeft u een logo nodig voor uw bedrijf? Of voor een bepaald evenement of een grafisch ontwerp om bijvoorbeeld een T-shirt te laten bedrukken? Wij creëren dit graag voor u!

VANAF €249,99 EXCL. BTW

START-UP PAKKET

Zit u in de startfase van uw bedrijf of heeft u plannen om deze op te zetten? Wij helpen u graag met het Verdoorn Communications start-up pakket! Dit pakket bevat:
- drukwerk

- social kanalen (creëren)
- social media advies

- marketing advies

- klant beleving advies

- website

optioneel:

+ ontwerp van logo voor maar € 149,99 excl. btw

VANAF € 589,99 EXCL. BTW

WEBSITE

Heeft u een website/webshop nodig voor uw bedrijf of organisatie? Wij kunnen deze voor u realiseren! Samen gaan wij in overleg en bespreken wij uw wensen, zo kunnen wij een website op maat passend bij uw bedrijf of organisatie leveren!

Eventueel kunnen we dit combineren met Google Ads, zodat de beste resultaten gehaald kunnen worden.

VANAF € 349,99 EXCL. BTW

bottom of page