top of page
macbook-926121_1920.jpg

DIENSTEN

Website instellen op laptop

WEBSITE BOUWEN

Het ontwikkelen van een website is van cruciaal belang voor online aanwezigheid. Wij kunnen deze voor je bouwen via onder andere Shopify en WordPress. Hierdoor vergroot je bereik, deel je informatie en communiceer je effectief met je doelgroep. 

Eventueel te combineren met Google- & Facebook Ads en SEO-optimalisatie.VANAF € 599,99 EXCL. BTW

Verdoorn Communications 10.jpg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Geen tijd? Of geen idee hoe je jouw socialmediakanalen moet beheren? Geen problem, wij doen dit graag voor je! Zo zorgen wij dat jouw bedrijf altijd online is, content geplaatst wordt en er (indien gewenst) online campagnes lopen.

Zo halen we het meeste uit jouw kanalen en zorgen we voor meer onder andere naamsbekendheid.

VANAF € 59,99 EXCL. BTW

Verdoorn Communications 6.jpg

SEO-OPTIMALISATIE

Bij zoekmachine optimalisatie zorgen we dat je zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Denk hierbij aan Google, 95% van de Nederlanders gebruikt een zoekmachine. Zoekmachine SEO marketing is dan ook essentieel voor leadgeneratie. Hoe hoger je in die zoekresultaten staat, hoe meer gebruikers doorklikken naar je website.

VANAF € 79,99 EXCL. BTW

Verdoorn Communications 8.png

MENUKAARTEN

Wij kunnen prachtige menukaarten voor jouw restaurant creëren. Met oog voor detail en stijl passen we jouw merkidentiteit toe en zorgen we voor een menu dat de zintuigen prikkelt. Of het nu gaat om een elegante, moderne of traditionele uitstraling, wij bieden op maat gemaakte ontwerpen die de culinaire creaties tot leven brengen en gasten een onvergetelijke eetervaring bieden.

PRIJS OP MAAT

Verdoorn Communications2.jpg

VORMGEVING

Wil jij meer naamsbekendheid, begin je net met jouw bedrijf of heb je drukwerk nodig voor op een beurs? Dan is het uiteraard fijn om over verschillende middelen te beschikken. Wij helpen je graag met het ontwerpen van bijvoorbeeld advertenties, visitekaartjes, flyers en posters (ook voor online). Indien gewenst kunnen we het drukwerk ook leveren!

 

VANAF € 49,99 EXCL. BTW

Verdoorn Communications 11.jpg

CURSUS

Een cursus over social media of marketing? Geen probleem! Meerdere bedrijven zijn je voor gegaan! Zo geven wij uitleg hoe je meer volgers krijgt en hoe er meer interactie plaats kan vinden op de kanalen. Daarnaast leren wij ter plaatse hoe jij de beste content maakt! Zoals foto's, teksten enzovoorts. Elke cursus maken wij specifiek op aanvraag, zodat alle vragen beantwoord worden!

PRIJS OP MAAT

MARKETING ADVIES

Jouw merk, product of dienst beter op de markt zetten? Of heb je vragen over de online en offline marketing? Wij denken graag met je mee en adviseren je graag.

PRIJS OP MAAT

Ontsmettende producten

PRODUCTOMSCHRIJVING

Wij creëren overtuigende productomschrijvingen op maat. Onze expertise benadrukt productkenmerken, deze past zich aan op de doelgroep en optimaliseert voor SEO. Een heldere, beknopte taal en unieke content versterken jouw online aanwezigheid.

 

 

 

 

 

PRIJS OP MAAT

Logo designer

LOGO ONTWERPEN

Bij elk bedrijf, organisatie of evenement is het handig om een logo te hebben.

Dit zorgt ervoor dat je herkenbaar bent. Heb jij een logo nodig voor je bedrijf?

Wij creëren dit graag! Uiteraard gaan we samen eerst in overleg wat hierbij de wensen zijn en wat voor idee je hier zelf over hebt!

VANAF € 279,99 EXCL. BTW

Verdoorn Communications 3.jpg

ADVERTENTIES

Google en Facebook ADS

Een succesvolle campagne opzetten voor jouw bedriJf via Facebook en/of

Google? Hier helpen wij jou graag bij

Wij zullen onderzoek doen waar jouw doelgroep het beste te vinden is en hier op adverteren! Zodat iemand die opzoek is naar bijvoorbeeld een auto, ook een advertentie van een auto voorbij ziet komen!

PRIJS OP MAAT

Verdoorn Communications 7_edited.jpg

PROMO FOTO / VIDEO

Wil jij een product, evenement of de launch van jouw bedrijf/organisatie introduceren door middel van een promo video? Of heb je content nodig voor op socialmediakanalen of de website? Wij doen dit graag samen met je! We bepreken graag de mogelijkheden!

PRIJS OP MAAT

Verdoorn Communications 9.jpg

LOSSE AANVRAAG

Een andere vraag? Stel deze ons gerust! Wie weet kunnen wij je toch ergens mee van dienst zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJS OP MAAT

bottom of page